Wanneer kies je voor een incompany training?

Competence Factory heeft een standaardaanbod van meer dan 140 trainingen. Grote kans dat we hieruit een traject kunnen samenstellen waarmee je het kennisniveau van jouw organisatie op peil brengt. De trainers passen hun programma aan met voor jouw branche relevante voorbeelden, cases en opdrachten. Kies daarom voor een incompany training (of een incompany traject) wanneer onze opleidingen grotendeels voldoen aan de kennisvraag van jouw organisatie.

Wanneer kies je voor een training op maat?

Een maatwerktraject is nuttig als je een opleidingsbehoefte hebt die niet volledig door standaardtrainingen kan worden opgelost. Bijvoorbeeld wanneer de markt om een specifieke combinatie van kennis en competenties vraagt, of wanneer het niveau van een standaardopleiding niet aansluit bij het kennisniveau van je medewerkers. Kies je in zulke gevallen voor maatwerk, dan weet je zeker dat jouw opleidingsdoelen worden behaald. Samen maken we de training(en) op maat met bedrijfseigen theorie, cases en opdrachten.

Nieuw: Partnerprogramma MKB

Speciaal voor bedrijven in het mkb bieden we de mogelijkheid om met Competence Factory als opleidingspartner een aantal HR-uitdagingen aan te gaan. Hoe bind je bijvoorbeeld gekwalificeerd personeel aan je, ook voor een langere termijn? En hoe 'upgrade' je een hele afdeling als het om online marketing gaat?

Het Partnerprogramma heeft een aantal voordelen:

  1. Je personeel snel online expert. We bieden meer dan 140 trainingen op het gebied van online marketing en (web)design. Deze trainingen hebben we ondergebracht onder twee labels: Marketing Business School en Digital Art School. Bekijk ons volledige aanbod.
  2. Scherpste tarief. De korting op trainingen binnen het partnerprogramma kan oplopen tot 30%, afhankelijk van de voucherwaarde die je kiest. Een opleidingsvoucher is 5 jaar geldig.
  3. Tijdbesparend. De medewerkers van je organisatie schrijven zich via een afgesloten, online omgeving in op trainingen. Wij nemen het opleidingsadvies voor onze rekening. Daar heb je dus geen omkijken naar.
  4. Doorgangsgarantie. Trainingen binnen het partnerprogramma gaan altijd door op de aangegeven datum.

Benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact op met Projectleider Jaap van Wijk.

We ontwikkelen de opleiding samen

Of je nu kiest voor incompany of maatwerk, we ontwikkelen de opleiding samen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, bellen we je om je opleidingsbehoefte te bespreken. Meestal is de trainer hier al bij betrokken. Na het gesprek stellen we samen met jou een lesplan op, en adviseren we over een geschikte leervorm: een klassikale training, werkplekbegeleiding, een workshop of motivatieprogramma, bijvoorbeeld.

Zo houden we het betaalbaar

Bij Competence Factory vinden we het belangrijk dat trainingen en opleidingen betaalbaar zijn. Daarom hanteren we concurrerende dagprijzen en rekenen we een prijs per cursist. Zo houden we ook de kosten voor privélessen en kleine groepen behapbaar.

Voorbeeld
Voor een groep van 5 cursisten betaal je tussen de €250 en €350 per persoon. Dat is inclusief faciliteiten, computers, lunches en consumpties als je voor een traject bij Competence Factory op locatie kiest.

Voor kleine en grote groepen

Of een traject nu klein is of zeer groot: we pakken graag je opleidingsuitdaging aan. We hebben ervaring met projecten met meer dan 1.000 cursisten. Op onze case-pagina lees je meer over onze maatwerktrajecten.

De hoofdvestiging van Competence Factory zit in Utrecht. Space to Create ligt op 5 minuten lopen van het centraal station. Space to Create is bijzonder, omdat de ruimtes niet alleen heel geschikt zijn voor trainingen, maar ook voor creatieve meetings, brainstormsessies en zelfs videoproducties.

space to create

Locatie Space to Create, Utrecht

 

Advies op maat

Wil je meer weten over onze incompany- en maatwerkopleidingen, of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: 020-522 5225.

 

Deze organisaties gingen je voor

schermafbeelding-2018-08-21-om-16-01-50

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.