Waarom kies je voor Competence Factory?

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • kleine groepen, waarin ieder's praktijksituatie uitgebreid aan bod komt
  • trainers met veel praktijkervaring
  • een interactief programma met aandacht voor creativiteit
  • geen bijkomende kosten
  • centraal gelegen locaties - we zitten in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam

 

Toptrainers

Onze trainers zijn gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk en een sterke drang om hun kennis te delen.

  • User experience expert Eddy Boeve is bijvoorbeeld oprichter van het online marketingbureau Booming en geeft bij Competence Factory de UX design-trainingen.
  • Marieke Pijler van Brand Density is online marketing influencer. Bij ons geeft ze o.a. Social media en Online marketing.
  • Big data pionier Chris Out verzorgt de growth hacking-trainingen, naast zijn rol als CEO van Rockboost.

Zo hebben we nog veel meer inspirerende toptrainers die ook in de praktijk hun sporen hebben verdiend.

 

Variabele prijs

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig adviseurs, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Zo bieden we early bird-, last minute- en staffelkortingen. Wanneer je slim boekt — heel vroeg, last minute of meerdere trainingen tegelijk — betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt. We garanderen dan ook dat je bij ons altijd de beste training vindt tegen de laagst mogelijke prijs.

 

Voor cursisten

Wil je advies welke training het best bij jou past? Mail opleidingsadviseur Pepijn of bel hem: 020 - 522 5225.

Let op: soms moeten we de datum en/of locatie van een training veranderen. We doen er alles aan om dat te voorkomen, maar in sommige gevallen hebben we geen keus. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit:

Datum wijzigt
Een training gaat definitief door als er vier of meer deelnemers zijn. Meestal halen we dit aantal. Lukt dat niet, dan verschuift de trainingsdatum met één of twee maanden. We informeren je hier uiterlijk 7 dagen van tevoren over.

Locatie wijzigt
Stel: je woont in Amstelveen. Natuurlijk schrijf je je dan in voor een training in Amsterdam. Maar het kan zijn dat al je medecursisten voor Utrecht of Rotterdam kiezen. In dat geval hanteren we het principe van ‘meeste stemmen gelden’. Wel vergoeden we dan je reiskosten.

 

Voor trainers
We huren onze top-trainers niet alleen in voor trainingen, maar bieden ze ook faciliteiten om aan hun eigen klussen en persoonlijke ontwikkeling te werken. Trainers kunnen bijvoorbeeld altijd terecht op onze locaties voor meetings en brainstorms. Ook bieden we ze een film- en geluidsstudio om multimedia producties te ontwikkelen.

Verder organiseren we jaarlijks een train-de-trainer seminar met keynotes en workshops waarmee ze hun skills als trainer versterken. Op die manier bouwen we aan een persoonlijke, duurzame relaties. Wil je voor ons aan de slag als trainer? Neem contact op met trainerscoördinator Minkezwart-wit-logos-acreditaties

Post HBO Online marketing trainingen PE geaccrediteerd door NIMA • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met het officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

 

Magazine

 

Download het magazine

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events